Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - corbins

Pages: 1 [2] 3 4 ... 24
16
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: May 05, 2022, 08:56:26 AM »
Comeon now :) somebody knows if this is correct . Help a brother out :)

17
Wanted to Buy / Re: 68 Shelby front 'shelf' support brackets
« on: May 05, 2022, 08:52:27 AM »
+1

18
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: May 04, 2022, 02:47:35 PM »
Lord ....this is getting painful
Got a new console harness. Is anyone willing to verify my re-wire work? Old harness had been tampered with and some of the wire colors changed. I THINK I have this correct, see pics .  Thanks

19
Clean em good with soap and water, disassemble, rebuild, use a brass wire brush on your drill . re clean and spray with a light coat of satin clear. Maybe no concours but it'll look nice .

20
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 28, 2022, 07:21:08 PM »
FU - so today we discover that the console wiring harness has had a new (replacement) 4 prong plug put on with some very sketchy soldering done. Will order a new one.
The other issue we discovered is that the fog light harness under dash plug may have a black and a black with yellow tracer wires reversed, the do not match up to the dash harness plug in the correct order. We are awaiting a Disher call back to verify this aspect.

21
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 27, 2022, 07:42:37 PM »
thanks everyone for the suggestions. I have pulled the instrument insert and checked all its wiring and everything seems to be good. The owner is coming tomorrow and we'll keep following these suggestions. Hoping something is just plugged into a wrong place .

22
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 20, 2022, 10:44:27 AM »
Update.... no real luck so far tracking down this issue, BUT... i have discovered that when I disconnect the 10ga black wire of the fog light harness from the positive side of the solenoid, the lights DO go out. Should this wire go to the junction block instead ??

23
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 17, 2022, 08:22:57 PM »
unplug wires behind radio to fuse panel pigtails   might have interior light pluged into constant 12 v pigtail back there
Thanks maybe.... but all the exterior running lights come on as well

Quote
I had all kinds of issues with my 69, I called Pete (coralsnake) and bought a complete wiring harness front to back and now Everything work perfectly, just a thought.

I sure wish owner would spring for that option, I've purchased several from him as well with great success.

24
1967 Shelby GT350/500 / Re: Tranny swap
« on: April 17, 2022, 08:16:35 PM »
And it would be wise to rebuild the pedal support you get. Use the roller bearings, they keep it nice and smooth .

25
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 16, 2022, 09:51:29 AM »
Did you change the turn signal switch?
No, not replaced.... but I did disconnect the wiring harness to it and still get all lights on when battery is connected.
When the lights come on they are bright, not dim. In fact it looks like the brake lights are on in the rear.
This harness has had some obvious repairs or re-wrapping at least.
Thanks for all the help !  Still digging :(

26
1969-1970 Shelby GT350/500 / Re: Help !! I hate electrical
« on: April 15, 2022, 08:19:53 PM »
Thanks guys! I have not yet tried pulling fuses, guess it would help Id the circuit. Door switches are new , not that means anything. I'll disconnect the HL switch tomorrow and see what happens. I do have all the wiring schematics, but to this point they have not been of much help, mainly because I'm a DA. Its almost like there's a backfeed of some sort ... really makes no sense to me . And no, no additional stuff.
 I do so hate electrical issues/problems !!

27
1969-1970 Shelby GT350/500 / Help !! I hate electrical
« on: April 15, 2022, 10:32:30 AM »
Ok, another issue. Doors closed .. connect battery and instantly all the interior lights, side markers and rear tail ight come on. Not Head lights.  I have disconnected the brake light switch, no change, disconnected the turn signal switch harness, no change, just put on a brand new nos HL switch, no change !  Driving me nuts !
Anyone have any ideas? suggestions? known causes, solutions ? Guesses ? Exorcists ?

As always thanks a lot !!
Steve

28
The Lounge / Re: Check this video out
« on: April 11, 2022, 08:36:08 AM »
roadkill wannabe

29
1968 Shelby GT350/500/500KR / Re: 68 KR tuning issue
« on: March 31, 2022, 03:40:01 PM »
Thats what I would try...FEs love some initial timing, 12*-16* and 36*-38* total all in around 2500-2800 seems to be a sweet spot for street driving.

30
1968 Shelby GT350/500/500KR / Re: 68 KR tuning issue
« on: March 31, 2022, 10:16:16 AM »
Not near enough initial..... bump it to 12* and see how she does.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 24